Κεντρική σελίδα Επικοινωνία Συλλογή Υπογραφών About
Κατηγορία: Κεντρική σελίδα
Ενεργή συμμετοχή του πολίτη.

 

Με το νομοσχέδιο αυτό ζητάμε:

Την εφαρμογή συγκεκριμένων μέτρων για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε στα χαμηλά εισοδήματα η οικονομική λαίλαπα της ευρωζώνης.

Την κατάργηση των μηχανισμών της ακρίβειας, της αισχροκέρδειας, των καρτέλ και της εκμετάλλευσης των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα.

Τα ίδια και ίσα δικαιώματα και προνόμια για όλους τους εργαζόμενους στον Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, χωρίς εξαιρέσεις.

Την δραστική μείωση των ενοικίων, επαγγελματικών χώρων, προς όφελος του μισθού των εργαζομένων καταναλωτών.

Την εξίσωση του βασικού μισθού με το κόστος ζωής.

Την δραστική μείωση των προκλητικών, παχυλών υπερβολικών μισθών και συντάξεων.

Την εφαρμογή του πόθεν έσχες σε τράπεζες και πολίτες με μεγάλες περιουσίες.   

Τον εξονυχιστικό έλεγχο των οικονομικών του κράτους, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, από λαϊκή επιτροπή. Η κυβέρνηση να τεθεί υπό συνεχή λαϊκή επιτήρηση.

Την ποινικοποίηση της ανασφάλιστης εργασίας και της πλήρους απασχόλησης με υπερωρίες, σαββατοκύριακα και γιορτές, αλλά με μισή ασφάλιση, φαινόμενο που έχει γίνει κανόνας πλέον στην αγορά εργασίας με την ανοχή των υπευθύνων υπηρεσιών. Οι μεθοδεύσεις αυτές των εργοδοτών, της κακιάς ώρας, να τιμωρούνται με αφαίρεση της άδειας λειτουργίας της επιχείρησης.

Την δίκαιη κατανομή της υπάρχουσας εργασίας κατά οικογένεια, για μην υπάρχουν οικογένειες ανέργων και οικογένειες προνομιούχων.

Μην αφήνεις την οικονομική πολιτική της φούσκας, της εκμετάλλευσης, της αισχροκέρδειας, της λεηλασίας του δημοσίου χρήματος, της περιθωριοποίησης και της εξορίας των απελπισμένων και αγανακτισμένων πολιτών σε ξένες χώρες, να διαιωνίζεται.  

Μην αφήνεις να μετατραπεί το κράτος κοινωνικής δικαιοσύνης,  σε κράτος κοινωνικής αλληλεγγύης (ελεημοσύνης) με συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία. Ντροπή !

Μην αφήνεις τους εκμεταλλευτές να καθορίζουν τους κανόνες λειτουργίας της αγοράς εργασίας και της τιμές των αγαθών. 

 

Με την ενεργή συμμετοχή των μισθωτών εργαζομένων ιδιωτικού τομέα, των ανέργων και των χαμηλοσυνταξιούχων δηλ. των θυμάτων της ακρίβειας και της εκμετάλλευσης,  μπορούν να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι που θέτουμε.

Ενεργή συμμετοχή σημαίνει, να πάρεις μέρος στην πρωτοβουλία μας αυτή, ψηφίζοντας το λαϊκό νομοσχέδιο. Ένα ΝΑΙ είναι αρκετό για να αλλάξουμε τα πάντα προς το καλύτερο.

Συμμετέχω στη διαμόρφωση ενός ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.

 

 

Home Page
  Εργαλεία
  Εκτύπωση    Αποστολή    Σχολιασμός 
Το άρθρο αυτό δεν έχει σχολιαστεί από κανέναν επισκέπτη
Γράψτε το σχόλιο σας
Τίτλος σχολίου

Κυρίως μήνυμα

Ονοματεπώνυμο

e-mailΠαρακαλώ συμπληρώστε το εξαψήφιο κείμενο
όπως το βλέπετε στην εικόνα (πεζά / κεφαλαία).Για να εμφανιστούν τα σχόλια σας, θα πρέπει να εγκριθούν από τους αρμόδιους διαχειριστές του web site.
Κεντρική σελίδα

  ΕΙΤΑ (ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ - ΑΝΕΡΓΟΙ)

  Νομοσχέδιο κατά της ακρίβειας.

  ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ

  ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

  ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ Για να δώσουμε όλοι μαζί την ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ, για μια αποτελεσματική και μόνιμη πάταξη της ακρίβειας.

  ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ.

Σύνθετη αναζήτηση

Design by Aivatsis Vasilis - Developed and hosting by Weblogic