Κεντρική σελίδα Επικοινωνία Συλλογή Υπογραφών About
Κατηγορία: Κεντρική σελίδα
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ.

Ήρθε η ώρα, εμείς οι απλοί ψηφοφόροι, να δίνουμε εντολές στην κυβέρνηση και όχι να ζητάμε και να παρακαλάμε, τρέχοντας πίσω από την ακρίβεια, μέσα στους δρόμους. Μπορεί ο καθένας από μας, μόνος του, να μην είναι τίποτα, να μην μπορεί να πετύχει τίποτα, όμως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Είμαστε ο κυρίαρχος Λαός, το αφεντικό αυτής της χώρας που η γνώμη του υποτιμάται συστηματικά. Όμως μέχρι εδώ. Η παροιμιώδης φράση  « καλά είναι όσα λες,  αλλά αυτά δεν γίνονται»   αλλάζει ριζικά.       Τώρα λέμε:  

 

 

Δεν κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω μέχρι να πετύχουμε το στόχο μας  διότι η πρωτοβουλία μας αυτή στηρίζεται σε επιχειρήματα, διότι με φονικό όργανο το Ευρώ διεπράχθη το μεγαλύτερο οικονομικό έγκλημα που γνώρισε η χώρα, διότι οι συνεχείς αυξήσεις μας φάγανε τον μισό μισθό, λεηλάτησαν τα ασφαλιστικά ταμεία και συνεχίζονται με γοργό ρυθμό, διότι οι παροχές και οι αυξήσεις στους μισθούς δεν λύνουν το πρόβλημα αφού η ακρίβεια τις καταβροχθίζει σε δύο μήνες, διότι δεν έχουμε πλέον καμία εμπιστοσύνη και αμφισβητούμε τις προθέσεις των πολυπτυχιούχων οικονομολόγων, διότι είμαστε απελπισμένοι, αγανακτισμένοι και καταχρεωμένοι.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΚΔ  ΚΡΑΤΟΣ  ΔΙΚΑΙΟΥ

Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ
Ο σύγχρονος και δημοκρατικός τρόπος Λαϊκής παρέμβασης, όταν τα προβλήματα διαιωνίζονται.

Καλούμε όλους τους ψηφοφόρους της χώρας, που είναι κατά της ακρίβειας, να ανταποκριθούν στο κοινωνικό και σοβαρό αυτό έργο που αναλάβαμε χωρίς κανένα προσωπικό ΄0φελος. Πρόκειται για έναν κοινό στόχο που αφορά σε κάθε οικογένεια η οποία πλήττεται, κάθε χρόνο και περισσότερο , από την λαίλαπα της ακρίβειας. Από την είσοδο του Ευρώ στη χώρα μας, εδώ και έξι χρόνια περίπου, ο προϋπολογισμός της συντριπτικής πλειοψηφίας των οικογενειών πάει από το κακό στο χειρότερο . στόχος μας είναι να αποδείξουμε , ότι εμείς που είμαστε κατά της αδικίας, της εκμετάλλευσης, της αισχροκέρδειας και της κερδοσκοπίας, είμαστε η μεγάλη πλειοψηφία. Είναι εύκολο να το πετύχουμε αν δεν αμελήσει κανείς μας. Τότε ανοίγει ο δρόμος για την πάταξη της ακρίβειας.

Σύλλογος ΚΡΑΤΟΣ  ΔΙΚΑΙΟΥ
Πρωτοβουλία κατά της ακρίβειας
Έδρα Αλεξανδρούπολη
Υπεύθυνος  Βασίλης Αϊβάτσης.

 

ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Home Page
  Εργαλεία
  Εκτύπωση    Αποστολή    Σχολιασμός 
Το άρθρο αυτό δεν έχει σχολιαστεί από κανέναν επισκέπτη
Γράψτε το σχόλιο σας
Τίτλος σχολίου

Κυρίως μήνυμα

Ονοματεπώνυμο

e-mailΠαρακαλώ συμπληρώστε το εξαψήφιο κείμενο
όπως το βλέπετε στην εικόνα (πεζά / κεφαλαία).Για να εμφανιστούν τα σχόλια σας, θα πρέπει να εγκριθούν από τους αρμόδιους διαχειριστές του web site.
Κεντρική σελίδα

  ΕΙΤΑ (ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ - ΑΝΕΡΓΟΙ)

  Νομοσχέδιο κατά της ακρίβειας.

  ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ

  Ενεργή συμμετοχή του πολίτη.

  ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

  ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ Για να δώσουμε όλοι μαζί την ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ, για μια αποτελεσματική και μόνιμη πάταξη της ακρίβειας.

Σύνθετη αναζήτηση

Design by Aivatsis Vasilis - Developed and hosting by Weblogic