Κεντρική σελίδα Επικοινωνία Συλλογή Υπογραφών About
Κατηγορία: Κεντρική σελίδα
ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ Για να δώσουμε όλοι μαζί την ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ, για μια αποτελεσματική και μόνιμη πάταξη της ακρίβειας.

Δεν χρειάζεται να βγούμε στους δρόμους, δεν φτάνει να συζητάμε στα καφενεία ή στα σπίτια μας για τις τιμές που ανεβαίνουν συνέχεια εδώ και έξι χρόνια. Για να έχει επιτυχία αυτή η πρωτοβουλία πρέπει ο Σύλλογός μας να αποδείξει ότι περισσότεροι από τους μισούς ψηφοφόρους συμφωνούν με αυτήν. Όποιος ψηφοφόρος  δείξει αδιαφορία,  βοηθάει τους κερδοσκόπους να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο εις βάρος  μας. Βάλε και σύ την υπογραφή σου λεγοντας ΝΑΙ στη ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ. Στείλε ένα e-mail αν θέλεις να συνεργαστείς μαζί μας σαν εκπρόσωπος του Συλλόγου στην περιοχή σου. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερα προσόντα. Προϋπόθεση είναι η ειλικρινής πρόθεση να στηρίξεις την λαϊκή βούληση για μια δίκαιη κοινωνία. Πάρε μέρος σ'αυτήν την πρωτοβουλία οπωσδήποτε. Ενημέρωσε όλους τους γνωστούς σου.       Δεν πρέπει να μείνει καμία οικογένεια ανημέρωτη.

Home Page
  Εργαλεία
  Εκτύπωση    Αποστολή    Σχολιασμός 
Το άρθρο αυτό δεν έχει σχολιαστεί από κανέναν επισκέπτη
Γράψτε το σχόλιο σας
Τίτλος σχολίου

Κυρίως μήνυμα

Ονοματεπώνυμο

e-mailΠαρακαλώ συμπληρώστε το εξαψήφιο κείμενο
όπως το βλέπετε στην εικόνα (πεζά / κεφαλαία).Για να εμφανιστούν τα σχόλια σας, θα πρέπει να εγκριθούν από τους αρμόδιους διαχειριστές του web site.
Κεντρική σελίδα

  ΕΙΤΑ (ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ - ΑΝΕΡΓΟΙ)

  Νομοσχέδιο κατά της ακρίβειας.

  ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ

  Ενεργή συμμετοχή του πολίτη.

  ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

  ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ.

Σύνθετη αναζήτηση

Design by Aivatsis Vasilis - Developed and hosting by Weblogic