Κεντρική σελίδα Επικοινωνία Συλλογή Υπογραφών About
Κατηγορία: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
 
   Κάνουμε γνωστό στους κατοίκους της Θράκης, ότι ο αγώνας κατά της ακρίβειας άρχισε, με την συλλογή υπογραφών, στο νομό Ροδόπης και θα συνεχιστεί στους νομούς Ξάνθης και Έβρου. Με την υπογραφή μας λέμε ΝΑΙ στη ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ κατά της ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ. Αυτός είναι ο μοναδικός, καθαρός και συγκεκριμένος  σκοπός της υπογραφής σας. Το λέμε με πλήρη υπευθυνότητα και εγγύηση. Είμαστε ο Σύλλογος που προτείνει μία νέα φόρμουλα επικοινωνίας, συνεννόησης και συνεργασίας μεταξύ όλων των ψηφοφόρων σε κοινούς στόχους, χρησιμοποιώντας τη γλώσσα της αλήθειας, της ειλικρίνειας και του Δικαίου. Αν υπάρχουν απορίες, ενδοιασμοί ή ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας, με επιστολή ή τηλεφωνικά. Δεν υπάρχει απολύτως καμία δικαιολογία, για κάποιον που είναι κατά της ακρίβειας, να μην υπογράψει.  
   Δεν είμαστε κατά των αυξήσεων ούτε βάζουμε περιορισμούς. Ζητάμε όμως την αναλογία με τα αίτια που τις προκαλούν, τον έλεγχο της κατάστασης και την επιστροφή στην ομαλή λειτουργία της αγοράς. Λογικό είναι να μην αναγνωρίζουμε τετελεσμένα γεγονότα (όχι δηλ. ότι έγινε-έγινε) και να ζητάμε την αναπροσαρμογή τιμών, μισθών και ενοικίων, τον αναπροσδιορισμό των σχέσεων μεταξύ ανατιμήσεων και πληθωρισμού, την εξίσωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και να σταματήσει το καταχρεωμένο κράτος μας να παίζει τον πλούσιο και γενναιόδωρο  εργοδότη προκαλώντας κοινωνικές ανισότητες και προσβάλλοντας το κοινό αίσθημα. Λογικό είναι να ζητάμε τον έλεγχο των λογαριασμών της διαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της δημόσιας περιουσίας κατά τρόπο που να συμφωνούν όλα τα κόμματα της βουλής, την προστασία της αγοραστικής δύναμης του νομίσματος και της βασικής περιουσίας κάθε πολίτη σε ένα οργανωμένο Κράτος Δικαίου και όχι ανοργάνωτης ασυδοσίας που ζούμε σήμερα. Επίσης, όσον αφορά τα τελευταία γεγονότα με τις τράπεζες τα οποία προβλέπεται να πυροδοτήσουν  νέα κύματα ακρίβειας και φόρων, να εφαρμοστούν οι ίδιες μέθοδοι που εφαρμόζουν οι ίδιες οι τράπεζες κατά των πελατών τους όταν αυτοί δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.
   Τα αποτελέσματα όλων των προσπαθειών των κυβερνήσεων, τα τελευταία έξι χρόνια, πάταξης της ακρίβειας, τα βλέπουμε και τα ζούμε. Δεν χρειαζόμαστε άλλες υποσχέσεις και δικαιολογίες. Τα συμπεράσματά μας τα έχουμε βγάλει. Είμαστε πεπεισμένοι πλέον ότι, για συγκεκριμένους λόγους, μόνο με Λαϊκή εντολή μπορούν να εφαρμοστούν δραστικά και αποτελεσματικά μέτρα κατά της ακρίβειας. Υπάρχουν δηλ. ορισμένα εμπόδια τα οποία η κυβέρνηση δεν μπορεί να υπερβεί και πολλές φορές ούτε καν προσπαθεί, λόγω, όπως λεν στην γλώσσα της πολιτικής, πολιτικού κόστους, ειδικά όταν μέσα στην παράταξη που κυβερνά υπάρχουν πολλοί και ισχυροί φίλοι και υποστηρικτές της ακρίβειας.
   Υπεύθυνοι όμως, γι’αυτήν την κατάσταση, είναι οι εξωγήινοι οι οποίοι κατεβαίνουν κάπου-κάπου στη γη και προκαλούν οικονομική αναστάτωση με στόχο, πάντοτε, την αφαίμαξη των εισοδημάτων και περιουσιών των μισθωτών, των συνταξιούχων, των καταστηματαρχών, των αγροτών και γενικά των ανθρώπων της εργασίας και του μόχθου και την λεηλασία των ταμείων και της περιουσίας του κράτους. Ο Σύλλογός μας αποφάσισε να βάλει μια τάξη στο χάος και να μην επιτρέψει ποτέ την επανάληψη αυτών των φαινομένων. Η λύση υπάρχει, το θέμα είναι πόσοι θα την υποστηρίξουν. Γι’αυτό λοιπόν, καλούμε όλους, όσοι είναι κατά της ακρίβειας, χωρίς δεύτερη σκέψη, να βάλουν την υπογραφή τους στην ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ. Είναι η μοναδική, αποτελεσματική λύση.
   Συνεργάτες για την συλλογή υπογραφών, θα χρειαστούμε σε κάθε χωριό, σε κάθε πόλη της Θράκης. Όσοι μπορείτε να βοηθήσετε, δηλωθείτε. Εκτός από τον λίγο χρόνο που θα πρέπει να μπορείτε να διαθέσετε, δεν έχετε απολύτως καμία άλλη υποχρέωση ή δέσμευση. Οι στόχοι μας είναι καθαροί. Πάταξη της ακρίβειας, της αδικίας και της εκμετάλλευσης.     
Home Page
  Εργαλεία
  Εκτύπωση    Αποστολή    Σχολιασμός 
Το άρθρο αυτό δεν έχει σχολιαστεί από κανέναν επισκέπτη

Για να εμφανιστούν τα σχόλια σας, θα πρέπει να εγκριθούν από τους αρμόδιους διαχειριστές του web site.
Σύνθετη αναζήτηση

Design by Aivatsis Vasilis - Developed and hosting by Weblogic